Om Mistral Vine

Mistral Vine blev startet i 2020 af to gode kammerater, som har en passion for vin, og især en passion for at bringe de gode vinoplevelser ud i de danske hjem. Rhônedalen var starten på rejsen, hvor vi har forhandlet eneret på det store vinhus Château d'Aqueria. Det er vi meget stolte over. I fremtiden vil mange flere gode vinområder i verden blive undersøgt, og hvis det smager godt vil det også blive taget med i vores sortiment, men kun hvis det smager. 

Vi hos Mistral Vine køber kun de vine hjem, som vi selv kan lide og dem vi kan stå inde for - Det mener vi, giver mest værdi for vores kunder. Vi lytter selvfølgelig gerne til ønsker, som kan inspirere os til nyheder i sortimentet. 

Vi har lager i Aarhus, og kender det lokale område i Aarhus og omegn rigtig godt. Vi har derfor muligheden for at levere hurtigt ud i lokalområdet. Indenfor 20 km fra Aarhus C, leverer vi gratis ved køb af min. 6 flasker vin. Ved bestilling på alle hverdage inden kl. 14.00, modtager kunden vinen senest dagen efter.

Bjørn Søby Jakobsen er indehaver og står for den daglige drift af Mistral Vine. Det er også Bjørn personligt, der leverer vinen i Aarhus. 
Bjørn har de seneste 14 år opbygget erfaringer fra butiksverdenen indenfor fødevarer, vin og spiritus. I 2021 gennemførte Bjørn den anerkendte internationale vinuddannelse WSET Level 2, med udmærkelsen "Pass with destinction" og er i dag igang med forberedelserne til næste trin i uddannelse WSET Level 3. 

De bedste hilsner fra
Mistral Vine